duminică, 27 februarie 2011

Transforma Windows XP In Windows 7

                      
                      Powered by @.niyku - PC

Windows 7 este lansat si disponibil la download, dar nu toate sistemele (laptop / PC) care au instalat Windows XP dispun de resursele necesare pentru a suporta Windows 7.
Daca nu doriti sau nu puteti din cauza sistemului sa faceti trecerea de la XP la Windows 7, dar sunteti atras de interfata grafica a noului sistem de operare, puteti folosi un pack care sa va transforme Windows XP in Windows 7.


                               Cum arata dupa XP to Windows 7
             
                        Descarca: Sever Remix 2.41

Seven Remix 2.1 este o aplicatia care schimba in toalitate interfata grafica a sistemului de operare Windows XP. Style-ul, sunetele, temele, iconitele, efectele vizuale ale, skins, installerul programelor si alte elemente, vor fi exact ca cele ale Windows 7.
Acest lucru se face prin modificarea unor registrii si prin inlocuirea unor fisiere din Windows care raspund de interfata grafica a sistemului si de sunete.

In caz ca nu sunteti multumit de aceasta aplicatie, ea poate fi dezinstalata complet din Control Panel -> Remove Programs, iar sistemul dvs. Windows XP  va reveni la interfata grafica initiala.

Nu uitati, daca aveti sugestii sau reclamatii scrieti pe rubrica de comentarii.

0 Comentarii:

StumpleUpon Ma.gnolia DiggIt! Del.icio.us Blinklist Yahoo Furl Technorati Simpy Spurl Reddit Google Twitter

:) :( ;) :D ;;) :-/ :-> ;)) :)) =)) :-J :p :X :-* :(( =(( :-o :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =d>

Trimiteți un comentariu

Nu mai sta pe gânduri !
Powered by @.niyku - PC

Spune-ţi părerea !